Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Michael Jackson lánya öngyilkosságot kísérelt meg

2013. június 06. - Lenny Jack

Paris Jackson az elhunyt popkirály 15 éves lánya nem először küzd súlyos problémákkal apja halála óta.

A sajtó kedvelt témája még ma is a Jackson-család dolgainak kiteregetése. Így időről időre megemlítik, hogy kétséges, hogy egyáltalán valóban Michael Jackson-e a három gyerek biológiai apja.

Apja halála óta sok érzelmi teher nehezedik rá. Bírósági per, melyben tanúként kellett megjelennie, iskolai problémák, és fivérével veszekedések. Paris és Prince közötti konfliktus oka, az anya, Debbie. Ugyanis Debbie szorosabb kapcsolatot akar az anyával tartani, amit Prince ellenez. Nagy, talán túl nagy figyelem hárul a tinédzser lányra, túl sokat szerepel reflektorfényben.

PARIS-JACKSON-ALL-GROWN-UP-570-203x300.jpg

Családja viszont, úgy tűnik, nem vett eddig észre semmit a figyelmeztető jelekből. Már régóta küzd alvászavarral, lelki gondokkal, depresszióval. Korábban is tett öngyilkossággal kapcsolatos kijelentéseket.

Paris anyjával, Debbie-vel

A lány ereit felvágva próbált öngyilkos lenni. Még búcsúlevelet is írt. S hogy biztos legyen a dolgában, még egy hatalmas adat tablettát is bevett. Az utolsó pillanatban azonban felhívta az öngyilkossággal veszélyeztetettek számára fenntartott segélyvonalat. Parist egy kaliforniai kórházba szállították. 72 órára a pszichiátriai osztályon kell megfigyelés miatt bent maradnia. Nem ez az első pszichiátriai kezelése.

Előző nap Twitter-fiókján többértelmű üzenetet írt. "Miért sós ízűek a könnyek?" – kérdezte a híres lány, és leírt két sort az egyik leghíresebb Beatles dalból, a "Yesterday"-ből:

"Yesterday, all my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to say."

A nehéz helyzetben édesanyja, Debbie Rowe állt Paris mellé. Sok időt töltenek együtt. Az újságokban megjelent képekből arra lehet következtetni, hogy a Jacksontól kapott dollármilliók Debbiet nem teszik boldoggá.

A gyámságot gyakorló nagyanyja, Katherine Jackson szerint nehéz egy érzékeny 15 évessel bánni. Paris testileg jól van. A család kérte a sajtótól a magánszféra tiszteletben tartását.

Sokat idézik az akkor 11 éves Paris Michael Jackson nyilvános búcsúztatóján mondott mondatát, amikor a "világ legjobb apjától" búcsúzott el.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr205348675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása