Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Aranyrögöt kapnak a sikeres fogyókúrázók Dubajban

2013. július 23. - Lenny Jack

Különös népegészségügyi programba vágott a világ egyik leggazdagabb országa. Majdnem a népesség fele kövér vagy túlsúlyos Dubajban, ezért úgy döntöttek, hogy a hangzatos szlogenek helyett pénzzel, pontosabban arannyal motiválják fogyókúrára a lakosságot.

Csak regisztrálniuk kell a jelentkezőknek, és 30 nap alatt legalább 2 kilót kell fogyniuk ahhoz, hogy megkaphassák a jutalmat: félkilónként 1 gramm aranyat. Hogy még izgalmasabb legyen, felső határ nincsen, vagyis minél több kilótól szabadulsz meg, annyi arannyal többet vághatsz zsebre a végén.

Ez így elsőre nagyon ösztönzően hathat, de vajon mennyire érdekli az aranyrög a túlsúlyos dubajiakat, amikor alanyi jogon jár nekik átszámítva nagyjából 700 ezer forint minden hónapban.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr355419911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása