Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Sortban lesznek a MÁV a kalauzok?

2013. június 19. - Lenny Jack

Budapest — Komolyra fordult a szoknyás vasúti jegyvizsgálók parádézása. Több vicces videó nem készül, ellenben a szakszervezet hivatalos úton kezdeményezte a MÁV vezetőségénél, hogy a mostanihoz hasonló hőhullámok alatt a ka­lauzok viselhessenek rövidnad­rágot.

Hölgy kollégáiknak már jó ideje jár a lengébb ­öltözet, épp az ő szoknyájukat kérték kölcsön a Vasúti Dolgozók ­Szabad Szakszervezete ­(VDSZSZ) által készített videóban bolondozó ellenőrök. A mozdonyvezetőknek is jár a sort, a kalauzoknak azonban nem.
Hogy a videó kedvéért szoknyába bújó jegyvizsgálók megérik-e a rövidnadrágot a cégnél, nem tudni biztosan.

„Az interneten megjelent, szoknyát viselő férfi jegyvizsgálókat bemutató videóval kapcsolatosan elmondható, hogy a vasúttársaság vizsgálja az ­esetet, és a vizsgálat eredményétől függően jár el” – közölte kérdésünkre a MÁV sajtóosztálya.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr905369539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása