Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Apu, miért van egy halott néni a parton?

2013. június 19. - Lenny Jack

Nem kell kétségbeesni, csak egy holttest. Frizbizz, lubickolj tovább! Nyaralunk, azt majd más elintézi!

Egy olaszországi strandon az ég világon senkit sem zavart a 78 éves orosz nő fóliával letakart holtteste (fotók itt). A strandolók nevetgéltek, frizbiztek, fürödtek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Ez a fajta közönyös viselkedés sajnos nem egyedülálló az itáliai félsziget strandjain. Nem messze Ostia városától 2011-ben egy napernyő alatt törülközővel letakart halott sem zaklatta fel a pihenni vágyók lelki világát.

Pár évvel korábban, 2008-ban a Nápolyhoz közeli partokon két fiatal lány holtteste mellett múlatták az időt a tengerpart szerelmesei. Az eredetileg négy fős lány csoport többször is bement a vízbe, annak ellenére, hogy nem tudtak úszni. Persze a végén bekövetkezett a baj. Túlságosan messzire kerültek a parttól, egy nagyobb hullám pedig elragadta őket. A vizitmentőknek csak két lányt sikerült kiszabadítaniuk a víz fojtogató fogságából, a másik két fiatal vízbe fúlt testét kihúzták a partra és órákra otthagyták a strandolók között.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr815369518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juliusxtreme 2013.06.20. 09:59:09

Szerinted mit kellene tenni? Hangosan zokogni az ismeretlen elhunyt mellett? Esetleg hazamenni a nyaralásból?

LiberAll 2013.06.20. 11:01:15

Figyelmeztetés a többieknek, ha nem tudsz úszni, belefulladsz B+! Olaszok nem szaroznak...

záporeső 2013.06.20. 13:23:18

Én pár éve Budapesten valamelyik aluljáróban láttam egy letakart halottat. Az sem két percig volt ott, és az emberek közönyösen elmentek mellette.
Most komolyan mit kéne csinálni? Sirató kórust alakítani? A halál természetes folyamat. Még a strandokon is. És amíg nem ér oda a hullaszállító nem tudják hova elrakni a holttestet...

jpmjpm 2013.06.20. 16:19:03

mindenki meghal egyszer. és ha ez természetes úton következik be, akkor ott nincs szenzáció. így működik a világ.
süti beállítások módosítása