Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Brutálisan kiraboltak egy luxusbutikot az Andrássy úton

2013. június 19. - Lenny Jack

Kirabolták egy luxus telefonmárka boltját a Belvárosban. A támadók összekötözték, és brutálisan megverték az eladót, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.

Szerdán délután történt a rablás az Andrássy út VI. kerületi szakaszán, a Vertu Boutique-ban, egy luxustelefonokat árusító boltban. A boltba berontó támadók az üzlet eladóját összekötözték, s brutálisan megverték.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy szerda délután váltótársa talált rá a 26 éves alkalmazottra az Andrássy úti mobiltelefon-üzletben. A férfit a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Úgy tudni, a rablók pénzt és luxustelefonokat vittek magukkal. A rendőrségi helyszínelés megkezdődött, a nyomozók a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzését is megkezdték.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr915369524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása