Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Újabb nemzetközi kávézólánc Magyarországon?

2013. június 26. - Lenny Jack

Magyarországon is keresi franchise-partnereit, a Double Coffee kávézó-étterem hálózat. A lett eredetű éttermek egyik legfőbb megkülönböztető jegye, hogy más általános kávézókkal ellentétben, több mint 50-féle kávékészítési eljárást fejlesztettek ki írja a Franchiseportal. Ötvenféle kávétípus mellett nagy választékban, bármilyen ízlésnek megfelelő italok is megtalálhatóak.

A hálózatnak jelenleg 5 országban működnek egységei. Tizenkilenc Double Coffee étterem várja vendégeit Rigában (Lettország), hét Vilniusban (Litvánia), nyolc Kijevben (Ukrajna), és kettő Minszkben (Belorusszia). S végül, de nem utolsó sorban, a hálózat egyetlen nem európai egysége 2009 nyarán nyílt meg, Kínában.

A franchise tulajdonos kalkulációi szerint egy – legalább 140 négyzetméteres – üzlet létrehozásának költségei mintegy 200 ezer eurót tesznek ki, belépési díj nincs, a forgalmi jutalék pedig 5 százalék.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr145379694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása