Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Miért tolnak dollármilliókat egy magyar fejlesztésű társkeresőbe?

2013. június 26. - Lenny Jack

Nagy sebességgel terjed az Egyesült Államokban egy, az ismertektől eltérő online társkereső szolgáltatás, melynek magyar az egyik alapítója. Az Alexa Balázs által indított Datemyschool.com fejlesztésébe eddig 3 millió dollárt fektettek be.

A két év alatt 460 ezer felhasználót szerző Datemyschool.com különlegessége, hogy csak a vele együttműködő amerikai egyetemek hallgatói, illetve végzősei regisztrálhatnak rá. Így kiküszöböli az internetes társkeresők legnagyobb problémájának számító bizalmatlanságot, hiszen a felhasználók mind bizonyíthatóan valós személyek.

Az egyéb kellemetlenségeket azzal szűri ki az oldal, hogy számos szempont alapján be lehet állítani, kik számára maradjon láthatatlan a profil, és kiket ajánljon fel potenciális partnernek. Az elfoglalt, ezért ismerkedésre kevés időt fordító egyetemisták célcsoportként a lehető legmegfelelőbbek, a szolgáltatás a jelek szerint nagyon népszerű a körükben.

A vállalkozás sikersztoriját már tanítják a top üzleti iskolákban, és sorban állnak a befektetők: 6 millió dollárnyi kockázati tőkét akartak eddig beletenni, de az alapítók csak 3 milliót fogadtak el.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr95378468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása