Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Tenerife charter járatok Budapestről – 2015

2015. március 18. - Lenny Jack

A Kanári-szigeteken nyaralni vagy telelni micsoda jó dolog lehet. Ott egész évben remek az idő. Különösen a legnagyobb szigeten, melynek neve Tenerife. Csodálatos nyaraló és pihenőhely, valamint az emberek is kedvesek azon a szigeten. És persze a megközelítése sem elhanyagolható. Ezért nagy népszerűségnek örvend hazánkban, valamint más országokban is elég népszerű.

Éppen azért nem elhanyagolható a megközelítése. mivel Budapestről közvetlen járat indul a szigetre. Ahova persze átszállás nélkül utazhatunk. És ez elég sok embernek igen kedvező lehetőség. Ezek a charter járatok hetente közlekednek márciustól októberig. Mielőtt elindul az ember, érdemes megtudakolni a járat pontos indulását, mivel esetleg változhat az indulási idejük.

A repülőgépre felszállva nagyon kellemes környezetben találja magát az ember. A személyzet nagyon kedves és roppant készséges, mindig az utas kívánságát lesik. Sőt, a babáknak is kedveznek, mivel van külön pelenkázó szoba is. Tehát már az utazás alatt is kellemes élményekkel gazdagodhatnak az utazók.

Amennyiben további részletekre is kiváncsiak az érdeklődő emberek, keressék fel a http://tenerifeirepulojegy.hu/ internetes oldalt, és olvasgassanak. Ha esetleg valami még mindig nem kristálytiszta, telefonon is lehet érdeklődni a részletek után, esetleg le is lehet foglalni a repülőjegyet. Nagyon kedvesek a telefonos munkatársak, hisz azért vannak, hogy minél többen utazzanak a járattal. Tehát, már lehet is tervezni a nyaralást, vagy a telelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr557280237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása