Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Rajzfilmfigura készül Mike Tysonból

2013. május 12. - Lenny Jack

Mike Tysonról mintázza új razfilmsorozatának detektívjét az Adult Swim amerikai kábeltelevíziós csatorna, az alkotás a tervek szerint a következő évadban kerül képernyőre.

A Mike Tyson Mysteries címet viselő sorozatban a nyomozó arcán egy mágikus erejű tetoválás látható. Ennek segítségével, valamint társával, a hűséges, de szabadszájú galambbal oldja meg a szokatlan bűnügyeket.

A 46 éves Tyson, aki maga is versenygalambokat tart, a hangját kölcsönzi a róla mintázott rajzfilmfigurának, valamint élőben is megjelenik a 15 perces epizódokban – közölte a csatorna.

Mike Tyson úgy látja, hogy ez a szerep tovább erősítheti filmes hírnevét a 2009-ben bemutatott Másnaposok című mozifilmben nyújtott epizódszerep, majd a folytatásban való vendégszereplése után. Az egykori ökölvívó nemrég Mike Tyson: Undisputed Truth című showműsorával járta az Egyesült Államokat.

Az Adult Swim a Time Warner Inc. egyik leányvállalatának, a Turner Broadcasting System vállalatna a tulajdonában van. A felnőtteknek szóló csatorna rajzfilmeket, sorozatokat, animékat is sugároz a késő esti műsorsávban.

mt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr25296877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2013.05.13. 14:47:36

Biztos hpgy kölcsön akarják kérni Tyosn hangját? Csak mert a világ egyik legröhejsebb hangja, mintha héliumot nyelt volna másnaposan.
süti beállítások módosítása