Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Saját kezével épített magának dialízis gépet, ami már 13 éve életben tartja

2013. június 10. - Lenny Jack

A dialízis veseelégtelenség esetén a vér salakanyagoktól való megtisztítására szolgáló eljárás.

 

Egy apró kínai faluból származó férfi, Hu Songwen épített magának egy dialízis gépet, aminek a segítségével már 13 évvel sikerült az életét meghosszabbítania.

Hősünk saját kezűleg rakta össze ezt a masinát, mégpedig vérpumpa, műanyag csövek, és további orvosi tartozékok felhasználásával. 1993-ban diagnosztizáltak nála veselégtelenséget, és 20 éven át tartó dialízisre kötelezték, de mivel a kórházi költségek rettenetes magasak, 6 év után már nem tudta fizetni, és úgy döntött, megépíti a saját dialízis gépét sokkal olcsóbban.

Hu Songwen az egyik bizonyíték arra, hogy az emberi kreativitás határtalan, és ha valaki igazán akar élni, meg is tesz mindent azért, hogy így legyen, és nem adja fel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr495354389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása