Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Baptisták már készenlétben

2013. június 04. - Lenny Jack

A Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési csoportja kedd délelőtti rendkívüli árvízvédelmi megbeszélésén arról döntött, hogy minimum 100 önkéntessel és 10 millió forinttal járul hozzá az árvízi előkészületi és védelmi munkákhoz. A segélyszervezet folyamatosan kapcsolatban van az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal.

Pavelcze László vészhelyzet-kezelési igazgató elmondta: „Szükség esetén a Baptista Szeretetszolgálat Rescue24 speciális mentőcsapata eszközeit, és akár egy helikoptert is be tud vetni az árvíz elleni védekezésben a klasszikus humanitárius segélyezési tevékenységünk mellett. Két nappal ezelőtt a cseh belügyminisztérimnak is felajánlottuk segítségünket.”

A Baptista Szeretetszolgálat folyamatosan kapcsolatban áll és egyeztet az Országos Katasztrófavédelemmel és a helyi védelmi bizottságokkal, és az aktuális igények szerint mozgósítja erőforrásait. A szervezet az árvízvédelmi csapatához önkéntesek jelentkezését várja.

Jelentkezni lehet az onkentes@baptistasegely.hu e-mail címen vagy a 20/ 324-7351-es telefonszámon. A Baptista Szeretetszolgálat az 1355-ös adományvonalra beérkező adományokat az árvízi védekezésre különíti el.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr935343610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása