Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Macska volt a csempész egy orosz börtönben

2013. június 04. - Lenny Jack

Szigszalaggal erősítettek az állat hátára telefonokat és akkumulátorokat. Az őrök szúrták ki, amint épp a kerítésen mászott.

Tetten értek egy macskát az oroszországi Komi Köztársaságban, amint mobiltelefonokkal és akkumulátortöltőkkel a hátán akart besurranni egy fegyházba. A csempészmacskára péntek este figyeltek fel az őrök a Moszkvától mintegy ezer kilométerre lévő köztársasági székhely, Sziktivkar környékén lévő börtönben.

A kerítésen mászó állatra ragasztószalaggal két csomagot erősítettek, amelyekben a fogvatartottak számára tiltott tárgyakat találták a börtönőrök. Korábban is volt rá példa, hogy különféle módszerekkel próbáltak becsempészni tiltott tárgyakat a fegyházba, besurranó macskával még nem találkoztak.

A legutóbbi alkalommal sem kevésbé ötletes módon, a Szűzanya ikonjában elrejtve próbáltak bejuttatni az elítélteknek egy mobiltelefont és SIM-kártyát a hozzá tartozó töltővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr325343863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása