Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Minden, amit már unnak a nők az ágyban

2013. május 12. - Lenny Jack

Férfi és nő viszonyában sok minden más mellett, a szex az, ami tovább erősítheti vagy, ha rosszul csinálod, gyengítheti a párkapcsolatot.

Nincs olyan férfi, aki szeretné, ha párja titokban „unalmas szeretőnek” tartaná, ugyanígy egyetlen nő sem örülne, ha ilyen férfi lenne a társa. Ahhoz, hogy az erősebbik nem képviselője tudja, hogy mi az igazán jó szerelme számára az ágyban, azzal is tisztában kell lennie, hogy mik azok a dolgok, amiket kifejezetten un vagy utál.

news_5376_szexvagy
Ne legyél tutyimutyi!
A nők többsége nem szereti, ha a férfi tutyimutyi, így a hálószobában sem örülnek a túlzott óvatoskodásnak. „ Ezt szabad vagy nem?” kérdések, bár figyelmesek, mégis megölik a pillanatot, és abszolút nem szexisek. Egy jó szerető szavak nélkül is képes tudatni a társával, mit szeretne. Érintsd meg kihívóan a barátnődet, vagy valamivel szenvedélyesebben szorítsd magadhoz a megszokottnál, és máris tudni fogja, hogy Te épp mire vágysz!

Csak semmi gépiesség!
A gépies szex nemcsak a romantika, de a hölgyek esetében a valódi orgazmus ellensége is. A szenvedély nélküli szex unalmas, megalázó, és csak rombolja a kapcsolatot. Egyetlen nő sem akar „guminőként” asszisztálni a szexhez. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden esetben a legnagyobb lánggal szeretheted csak, de az mindenképp fontos, hogy igazi nőnek érezze magát melletted, és ehhez nélkülözhetetlen, hogy érezze azt a vágyat, ami iránta ébred benned. Merj Te is érzékeny lenni, és szeretkezni a pároddal!

szex_konyha

Felejtsd el a monotonitást!
Ha a nő kívülről ismeri a plafon repedéseit, és szex közben azon gondolkodik, hogy újra kellene festeni a falakat, akkor nagy slamasztikában vagy, mert unja veled a szexet. De ne ijedj meg, még nincs minden veszve! Egy helyszínváltással újra megfűszerezheted a szerelmi életeteket: „Támadd le” a fürdőszobában vagy a konyhában, esetleg az autóban, a tengerparton, egy nyilvános helyszínen, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. Az élvezet pedig így határtalan lesz. Ne feledd, szexelni nem csak este lehet, de akár ebédszünetben is feldobhatjátok a napotokat egy kis erotikával. A lényeg, hogy dobd sutba a monotonitást!

Óvakodj a zavaró hangoktól!
Ahogy a férfi számára illúzióromboló lehet, ha a nő szex közben magas hangon visít, úgy a nőt is idegesítheti, ha a párja túl halkan vagy épp túl hangosan nyögdécsel. A csend éppen ennyire lelombozó lehet. A nők számára fontos, hogy a párjuk, akár hanggal is kifejezze az érzéseit, de ehhez meg kell találni azt a frekvenciát, ami izgató. Ne ismételgesd ugyanazokat a szavakat, mert az is unalmas, arról nem is beszélve, hogy egy idő után hiteltelennek hangzik. Legyél kreatív az érzelemkifejezésben is!

Elegant strawberries and champagne bottle on table

Kísérletezz!
Ha már réges-régen együtt vagytok, akkor szintén szükségetek lehet arra, hogy kicsit feldobjátok a szexuális életeteket és kísérletezzetek. Különböző pozíciók, szerepjátékok, erotikus vágyfokozások révén újjáéleszthetitek ellaposodott kapcsolatotokat. Ez azonban társasjáték, azaz fontos, hogy mindketten törekedjetek rá! Egy pohár finom pezsgő eperrel, gyertyafény, és máris kibeszélhetitek az összes fantáziafinomságot, amivel megédesíthetitek a hálószobai légkört. Sőt, jöhet is a megvalósítás! A nők nem Brad Pittet keresik, sokkal inkább arra vágynak, hogy a férfi energiát és törődést fektessen a kapcsolatba. Az unalmat egy kis izgalommal, váratlansággal könnyen messze űzheted. Lepd meg magad, úgy, hogy megleped a partnered! Megéri.

A legfontosabb persze az, hogy érezz rá arra, mit szeret a párod, és igazodj Te is az ő igényeihez. Ha tudod, mivel teheted boldoggá, ő is mindig tudni fogja, hogy mivel okozhat neked örömöt. A fentebb leírt baklövéseket viszont minden esetben érdemes elkerülnöd.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr985296243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jozsefka1 2013.05.13. 14:47:32

Uramisten! Ez mekkora egy fos bejegyzés! Nem buzi, (leszbi)-e vagy?
A női és férfi (együttélésről beszélek)egy kapcsolatok 99%-a egy jó idő után kurvára nem így működik. Ezt valami szar glamúrból, vagy kiskegyedből szedted, nem?
B+! 15 év után a pezsgő+eper+gyertya kombó már nem igazán őszinte. És csak azok anyázzanak le halálra, akiknél ez még műxik. Szeretem a párom és még van kémia is, de ez a cikk... beszarás.
jozsefka

fermion 2013.05.13. 14:48:14

Fura ez a lista....egy igazi férfi mellett ezek elő se fordulnak alapból!Nem kell minden jött-menttel összefeküdni !A baj az ilyen listás nők fejében van!:)

Ronald 2013.05.13. 17:02:25

Tényleg monumentális egy marharépa kell legyen az, aki ilyen posztokból tanul meg kefélni.

Mit kellene csinálnia az ilyennek? Jegyzetelni?
És dugás közben hova teszi a jegyzetet? Felragasztja az ágy karimájára - hogy döngölés közben el tudja olvasni a következő pontot?

De még kártékony is a cikk - mert az a csaj, aki eddig jókat dugott a párjával - ezek után el kezd agyalni, hogy "Vajon elég kísérletező-e a palim?"

Mert hogy itt azt írja, hogy az kéne legyen.

Én rühellem a cenzúrát - de az ilyen írások ellen néha jól jönne azért.
.

anyahajókabinajtóhajtogató 2013.05.13. 17:02:31

az még lemaradt, hogy nem árt ha van egy luxus villád, sportkocsid és 25 centis faszod

guy2 2013.05.13. 17:02:39

A 2-es tanács egy férfi számára (vagy csak számomra?) teljesen értelmezhetetlen, kérem a cikkírót, hogy mindannyiunk (vagy ha csak én vagyok érzelmileg ennyire satnya, akkor csak számomra), mint férfiállat okulására fejtse ki ezt gyakorlatiasabb módon is. (pl. mit, hova, milyen rendszerességgel, vagy rendszertelenséggel)
süti beállítások módosítása