Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Melózni kényszerült a milliárdos

2013. május 12. - Lenny Jack

Így viccelődnek egymással a dúsgazdagok.

Elvesztett egy fogadást, ezért légikísérőnek kellett állnia az AirAsia egyik járatán Richard Bransonnak, a rivális Virgin légitársaság milliárdos alapítójának.

Branson adott az apró részletekre: szőrtelenítette lábát, kirúzsozta száját és piros szoknyát húzott, amikor vasárnap utaskísérőként megjelent az AirAsia Ausztráliából Malajziába tartó gépének fedélzetén. Tony Fernandes, a légitársaság feje - akivel a fogadást kötötte - azonban a hatórás utat követően eltanácsolta a "stewardessi" munkától Bransont, miután az szándékosan narancslevet öntött riválisa ölébe. Mint mondta, Branson egy tizes skálán legfeljebb egy pontot kaphatna teljesítményére.

"Meg akartam ölni, mondtam, hogy ne merészelje" - utalt arra a malajziai üzletember, hogy brit kollegája szándékosan leöntötte. "Az út egy részében alsónadrágban kellett járkálnom, mert nem volt nálam másik nadrág" - ecsetelte viccelődve.
A két mogul még 2010-ben kötött fogadást arról, hogy csapataik hogyan végeznek a Forma-1-ben. Természetesen mindketten saját csapatuk mellett tették le a garast, Fernandes istállója azonban előrébb végzett Bransonénál.

A Perth-ből Kuala Lumpurba vezető utat követően Branson úgy fogalmazott, mindig is ki akarta próbálni magát légikísérőként, de úgy tűnik, vissza kell térnie mindennapi életéhez. Az útból és az a körüli hírverésből származó pénzzel egy kórházban ápolt gyerekeket segítő ausztrál alapítványt támogatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr395296679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.05.13. 17:02:28

Ez a fajta kreativitás es határokat nem ismerő merészség az ami az ilyen kaliberű faszikat gazdaggá es híressé tette. Bravó ! Big smiley. Ja es meg nevetni is tudnak magukon nem veszik sajat nagyságukat túl komolyan. Ugye kis törpe diktátor ezektől kene tanulnod nem mussolinit kovetned es akkor a haza is jobb hely lehetne.
süti beállítások módosítása