Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Megnevezték a leggazdagabb zsidókat

2013. április 23. - Lenny Jack

Az izraeli Forbes megnevezte a világ 165 leggazdagabb zsidóját. A listára ukrán üzletemberek is felkerültek – Rinat Ahmetov, Viktor Pincsuk és Petro Porosenko.

Ahmetov 15,4 milliárd dolláros vagyonával a 12. helyre került. Pincsuk az 56. lett 3,8 milliárd dolláros vagyonával, Petro Porosenko pedig a 130. helyre került 1,6 milliárd dollárral – írja a Tsn.ua internetes hírportál.

Az első helyre Larry Ellison, az Oracle igazgatója került 43 milliárd dollárral.  A második Michael Bloomberg  new yorki polgármester lett 27 milliárd dolláros vagyonnal. A harmadik Sheldon Adelson, az Izrael Hayom – USA-ban futó – újság tulajdonosa lett 26,5 milliárd dolláros vagyonnal.

A kiadvány megjegyzi, hogy a világ 1426 milliárdosából 165 zsidó, akiknek összvagyona több mint 812 milliárd dollárra rúg.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr525243512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása