Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

Friderikusz egy panelban landolt Amerika után

2013. április 23. - Lenny Jack

A csodaszép házakhoz és különleges ételekhez, életmódhoz szokott Friderikusz Sándor Amerikából hazaérve egyenesen egy vidéki panelban találta magát.

Az ének iskolája szombati adásában az egyik szereplő, Lacika, a hangjával teljesen elkáprázatta a zsűrit. A produkció után Fridi elutazott a fiú családjához, ahol nagy szeretettel és finom falatokkal várták. Fridi, annak ellenére, hogy nem szokott ilyen szűk helyen vacsorázni, szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát és jóízűen falatozott a fasírtból. Az osztályfőnök szerepkör és a családlátogatás nem okoz gondot a sztártévésnek, aki kifejezetten élvezte a számára szokatlan, hétköznapi életet. Járt még Bogiéknál a lovardában, Roli miatt pedig vonatra szállt, amit bevallása szerint már nagyon sok éve nem tett meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr815243173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása