Szabadon mint a madár...

Freebirds

Freebirds

New Yorkban a kutyák tetoválása trendi ezen a nyáron

2013. május 12. - Lenny Jack

Új divathóbort indult útjára New Yorkban, a kutya tulajdonosok csillogó tetoválásokkal tehetik különlegesebbé kedvenceiket.

Jorge Bendersky szerint, az időjárás melegebbre fordulásával sok esetben nyírni kell a kutyák szőrét, de ettől még nem kell feladni, hogy a kutyák külseje kápráztató legyen.

dogtats3n-13-webMindössze tíz percbe telik, hogy a kiválasztott sablon alapján, nem mérgező ragasztóval rögzítsék a csillogó glittereket. A tetoválás óvatos “használattal” akár egy hónapig is megmarad és utána egyszerűen le kopik a szőrről vagy akár egy fürdő is véget vethet a ragyogásnak. A tetoválás 100 dollárba kerül, ami 22 ezer forintnak felel meg.

dogtattoo-2a-webA kutya tulajdonosokat elbűvölte a lehetőség. A 49 éves Joanne Rosten tervezőként dolgozik ezért számára fontos, hogy kutyái is kövessék az aktuális divatot. Pearl nevű rottweilere fülére így pillangó került.

dogtats3n-15-webEgy másik kutya tulajdonos elmondása szerint :”Az emberek utánam futnak az utcán. Ez a legédesebb dolog, amit valaha láttam. Az állatnak pedig nem árt, csak élvezi a ráirányuló figyelmet. ”

Forrás:www.nydailynews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://freebirds.blog.hu/api/trackback/id/tr415296215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.13. 14:49:33

hogy mennyi idejük van embereknek ilyen marhaságokra...
süti beállítások módosítása